Politika privatnosti

Ova politika privatnosti opisuje kako u kompaniji Adoc d.o.o. Beograd putem portala prst.org.rs prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke kada koristite naš veb portal. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu politiku kako biste razumeli naše prakse u vezi sa vašim ličnim podacima.

  1. Prikupljanje ličnih podataka

Možemo prikupljati i obrađivati sledeće lične podatke o vama:

  1. Informacije koje nam dobrovoljno dostavite, kao što su vaše ime, e-mail adresa, telefonski broj, kada se prijavite za naš bilten, kontaktirate nas putem kontakt forme ili koristite druge usluge na našem portalu.
  2. Tehničke informacije, uključujući IP adresu, vrstu pretraživača, vremensku zonu, informacije o operativnom sistemu i platformi, kao i informacije o vašim posetama našem portalu (kao što su URL, proizvodi koje ste pregledali ili pretraživali, vreme odgovora stranice, greške u preuzimanju, trajanje poseta određenim stranicama i interakcije na stranicama).
  3. Korišćenje ličnih podataka

Koristimo lične podatke koje prikupljamo o vama u sledeće svrhe:

  1. Da vam pružimo informacije, proizvode ili usluge koje ste zatražili od nas.
  2. Da vam šaljemo obaveštenja o promenama u našim uslugama.
  3. Da poboljšamo kvalitet našeg portala i pružanje boljeg korisničkog iskustva.
  4. Da vam šaljemo informacije, ako ste se složili da ih primate.
  5. Deljenje ličnih podataka

Nećemo deliti vaše lične podatke sa trećim stranama, osim ako imamo vašu dozvolu ili ako je to zakonski obavezno.

  1. Zaštita ličnih podataka

Preduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacione mere kako bismo zaštitili vaše lične podatke od neovlašćenog pristupa, korišćenja, otkrivanja, gubitka ili uništavanja. Međutim, molimo vas da imate u vidu da nijedan sistem prenosa podataka putem interneta ili elektronsko skladištenje informacija nije potpuno siguran.

  1. Kolačići

Koristimo kolačiće (cookies) kako bismo analizirali korišćenje našeg portala, personalizovali vaše iskustvo i ponudili vam relevantne informacije. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju na vašem uređaju kada posetite određeni veb portal. Korišćenjem našeg portala, slažete se sa upotrebom kolačića u skladu sa ovom politikom privatnosti. Ako želite da onemogućite kolačiće, to možete učiniti u postavkama vašeg pregledača, ali imajte na umu da to može uticati na funkcionalnost i korisničko iskustvo na našem portalu.

  1. Vaša prava

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti imate pravo na pristup, ispravku, brisanje, ograničenje obrade, prenosivost podataka i prigovor na obradu vaših ličnih podataka. Ako želite da ostvarite ova prava ili imate pitanja u vezi sa obradom vaših ličnih podataka, molimo vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese ili telefonskog broja navedenog na našem portalu.

  1. Izmene politike privatnosti

Zadržavamo pravo da povremeno ažuriramo ili menjamo ovu politiku privatnosti po našem sopstvenom nahođenju. Preporučujemo vam da redovno proveravate ovu stranicu kako biste bili informisani o svim promenama. Vaše dalje korišćenje portala nakon što su izvršene izmene politike privatnosti znači da prihvatate te promene.

  1. Kontakt informacije

Ako imate pitanja, komentare ili žalbe u vezi sa našom politikom privatnosti ili praksama obrade podataka, slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese accu-chek.guide@adocpharma.com  ili telefonskog broja + 381 11 3051 407, + 381 11 3051 406.

Korišćenjem našeg portala potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ovu politiku privatnosti, kao i naše pravila i uslove korišćenja. Ako se ne slažete sa ovom politikom privatnosti, molimo vas da ne koristite naš portal.