Pravila i uslovi korišćenja veb portala

Dobrodošli na portal prst.org.rs! Molimo vas da pažljivo pročitate ova pravila i uslove korišćenja pre nego što nastavite sa korišćenjem portala. Korišćenjem našeg portala, slažete se sa ovim pravilima i uslovima.

  1. Informativni karakter portala

Sadržaj našeg portala ima isključivo informativni karakter i ne sme se smatrati medicinskim savetom, dijagnozom ili preporukom za lečenje. Uvek konsultujte svog lekara ili drugog kvalifikovanog zdravstvenog radnika za medicinske savete, dijagnoze i preporuke za lečenje vezane za vaše zdravstveno stanje ili zdravstvene probleme. Ne ignorišite medicinske savete svog lekara ili odlažite traženje takvih saveta zbog informacija koje ste pročitali na našem portalu.

  1. Poštovanje zakonskih odredbi o zaštiti podataka

Poštujemo vašu privatnost i posvećeni smo zaštiti vaših ličnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Molimo vas da pročitate našu Politiku privatnosti kako biste razumeli kako prikupljamo, koristimo, čuvamo i štitimo vaše lične podatke.

  1. Autorska prava

Sadržaj našeg portala, uključujući tekstove, slike, video i audio materijale, zaštićen je autorskim pravima. Ne smete kopirati, reprodukovati, distribuirati, prenositi, emitovati, prikazivati, prodavati, licencirati ili na bilo koji drugi način koristiti sadržaj portala bez prethodnog pismenog odobrenja.

  1. Ograničenje odgovornosti

Informacije na našem portalu pružaju se “kakve jesu” bez ikakvih garancija, izraženih ili podrazumevanih. Ne preuzimamo odgovornost za tačnost, potpunost, aktuelnost ili pouzdanost informacija na našem portalu. Nećemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu koja proističe iz korišćenja ili nemogućnosti korišćenja našeg portala, uključujući, ali ne ograničavajući se na, direktne, indirektne, slučajne, posebne, posledične ili kaznene štete.

  1. Veze sa drugim portalima

Naš portal može sadržavati veze ka drugim sajtovima i portalima koji nisu pod našom kontrolom. Mi nismo odgovorni za sadržaj, politike privatnosti ili praksu drugih sajtova. Korišćenje ovih veza je na vašu sopstvenu odgovornost i preporučujemo vam da pažljivo pročitate pravila i uslove korišćenja i politike privatnosti svakog portala pre nego što ga koristite.

  1. Promene pravila i uslova

Zadržavamo pravo da povremeno ažuriramo ili menjamo ova pravila i uslove korišćenja po našem sopstvenom nahođenju. Preporučujemo vam da redovno proveravate ovu stranicu kako biste bili informisani o svim promenama. Vaše dalje korišćenje portala nakon što su izvršene izmene pravila i uslova znači da prihvatate te promene.

  1. Zakon i nadležnost

Ova pravila i uslovi korišćenja tumače se i primenjuju u skladu sa zakonima važeće jurisdikcije. Svi sporovi koji proističu iz ili u vezi sa ovim pravilima i uslovima biće rešavani u nadležnom sudu.

  1. Kontakt informacije

Ukoliko imate pitanja ili nedoumica u vezi sa ovim pravilima i uslovima korišćenja, slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese accu-chek.guide@adocpharma.com  ili telefonskog broja + 381 11 3051 407, + 381 11 3051 406.

Korišćenjem našeg portala potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ova pravila i uslove korišćenja, kao i našu Politiku privatnosti. Ako se ne slažete sa ovim pravilima i uslovima, molimo vas da ne koristite naš portal.