Accu-Chek Guide – pametan izbor za kontrolu glikemije

Ukoliko tragate sa uređajem koji će vam olakšati kontrolu dijabetesa, predstavljamo vam Accu-Chek Guide koji se izdvaja kao nezamenljiv saveznik. Ovaj uređaj ne samo da je dizajniran da pruži tačne rezultate, već i da pojednostavi svakodnevnu rutinu osobama sa dijabetesom. 

Evo zašto Accu-Chek Guide aparat zaslužuje vašu pažnju:

  1. Tačnost na dohvat ruke

Accu-Chek Guide beleži rezultate u koje možete imati puno poverenje. Svako merenje je rezultat visokokvalitetne tehnologije koja garantuje tačnost i doslednost. 

10/10 tačnost: 95% glikemija izmerenih na glukometru mora da uđe u opseg ± 0.5556 mmol/L u odnosu na referentne laboratorijski izmerene glikemije za koncentracije glukoze < 5.556 mmol/L i u opseg  ± 10% za koncentracije glukoze ≥ 5.556 mmol/L.

  1. Jednostavnost je ključ

Nema potrebe za složenim uputstvima ili dodatnim koracima. Sa ovim aparatom, merenje šećera u krvi je brzo, jednostavno i lako razumljivo.

  1. Vaši podaci, uvek sa vama

Integracija s DKP aplikacijom omogućava vam da imate pregled vaših rezultata gde god da se nalazite, pružajući vam jasan uvid u vaše stanje i omogućavajući bolju komunikaciju s vašim lekarom.

  1. Merenje u svim uslovima

Ekran sa pozadinskim svetlom i svetlo kod mesta za ubacivanje trake čini Accu-Chek Guide savršenim za merenje čak i u uslovima slabog osvetljenja, pružajući vam priliku da kontrolišete svoj dijabetes bez obzira na vreme ili mesto.

  1. Inovacija u pakovanju trakica

SmartPack tehnologija koju Accu-Chek Guide aparat ima je inovacija koja eliminiše mogućnost prosipanja trakica. To znači da neometano možete uzeti samo jednu traku, bez nepotrebnog nereda.

  1. Tačno merenje bez obzira na deo trake

Accu-Chek® Guide trake su pažljivo dizajnirane tako da uzimanje uzorka krvi postane jednostavno i efikasno, bez obzira na deo trake koji koristite, što je u trenucima kad želite što pre da saznate nivo glukoze u krvi, jako važna stvar. Takođe, time se smanjuje šansa za bacanjem tračica ili netačnim merenjem.

  1. Rezultati za tren oka

Zahvaljujući brzoj tehnologiji, rezultati su vam dostupni za manje od 4 sekunde, štedeći vaše vreme i pružajući trenutne, a tačne i precizne informacije.

  1. Praktično i higijensko

Bez potrebe za ručnim uklanjanjem trakica – jednostavno pritisnite dugme i iskorišćena traka je van aparata.

  1. Uzorkovanje skoro bezbolno!

Zahvaljujući Softclix lancetaru, uzimanje uzorka krvi je gotovo neosetno, čineći ovaj proces prijatnijim za korisnike. Imajući u vidu da je samokontrola i redovno praćenje nivoa glukoze u krvi ključno za svaku osobu sa dijabetesom, skoro bezbolno vađenje krvi izuzetan je benefit.

Ako želite uređaj koji spaja najnoviju tehnologiju i korisničku jednostavnost, Accu-Chek Guide aparat će vam biti važan saveznik i saputnik u vođenju aktivnog i ispunjenog života.

“Pre upotrebe Accu-Chek aparata pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom”.