Accu-Chek  Instant: Tačnost, razumevanje i lakoća upotrebe u jednom aparatu

Kada je reč o upravljanju dijabetesom, svaka sekunda i svaka nijansa je važna. Accu-Chek Instant nije samo još jedan uređaj za merenje – to je aparat poslednje generacije koji pruža tačnost, razumevanje i lakoću upotrebe – sve u jednom.

  • Tačnost u trenutku

Sa Accu-Chek Instant aparatom, skoro pa automatski dobijate informacije koje možete lako razumeti. Uređaj jasno pokazuje da li su vaše vrednosti previsoke, preniske ili upravo tamo gde bi trebalo da budu.

Accu-Chek Instant aparat ispunjava zahteve standarda ISO 15197:2013 / EN ISO 15197:2015 i poseduje dokazanu 10/10 tačnost.1

10/10 tačnost: 95% glikemija izmerenih na glukometru mora da uđe u opseg ± 0.5556 mmol/L u odnosu na referentne laboratorijski izmerene glikemije za koncentracije glukoze < 5.556 mmol/L i u opseg  ± 10% za koncentracije glukoze ≥ 5.556 mmol/L.

  • Estetika i efikasnost na visokom nivou

Dok neki uređaji prikazuju samo osnovne podatke, Accu-Chek  Instant ide korak dalje! Svaki detalj ovog uređaja je osmišljen s korisnikom na umu: od široke test trake koja pojednostavljuje uzimanje uzorka, do velikog, osvetljenog ekrana koji olakšava čitanje rezultata u svim uslovima. 

Mislili smo na svakog od vas i kreirali aparat koji će već po prvom korišćenju postati vaš omiljeni saveznik na putu samokontrole dijabetesa.

Ali to nije sve…

  • Integracija za potpunu kontrolu

Povezivanjem s DKP aplikacijom, Accu-Chek  Instant aparat postaje više od običnog merača. On postaje centralni deo vašeg sistema praćenja nivoa glukoze u krvi i omogućava vam sveobuhvatno upravljanje dijabetesom, dajući vam informacije važne za blagovremeno prilagođavanje i menjanje tretmana nakon konsultacije sa vašim lekarom.

U eri tehnoloških inovacija, Accu-Chek  Instant aparat postavlja nove standarde u samokontroli dijabetesa, nudeći korisnicima ne samo alat, već pravog partnera na putu ka boljem zdravlju.

1 Breitenbeck et al. Accuracy assessment of a blood glucose monitoring system for self-testing with three test strip lots following ISO 15197:2013/ISO 15197:2015.

“Pre upotrebe Accu-Chek aparata pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom”.