Dijabetes: šta jesti i kolike porcijeVIDEO: Prof. dr Nebojša Lalić nam otkriva koliko je važno shvatiti rizike koje dijabetes nosi

Uprkos kontinuiranim apelima za preventivne preglede, promene životnih stilova i rano prepoznavanje simptoma, broj osoba koje boluju od dijabetesa u svetu je u konstantnom porastu. Svesni ovih podataka, emisija „Na prvom mestu“ obradila je temu dijabetesa.

Izvanredan stručnjak i poznato ime u oblasti endokrinologije, prof. dr Nebojša Lalić bio je gost emisije gde je izneo najnovije uvide i znanja o ovoj bolesti, kao i opasnosti i rizike koje dijabetes nosi sa sobom.

Prof. dr Nebojša Lalić nam otkriva koliko je važno shvatiti rizike koje dijabetes nosi i kako se izboriti sa njima. On nam pruža uvid u inovativne terapije, savremene pristupe lečenju i najnovija istraživanja koja se bave dijabetesom.

Ova emisija pruža jedinstvenu priliku da se bolje upoznamo sa dijabetesom, shvatimo njegovu ozbiljnost i naučimo kako da ga prepoznamo i efikasno kontrolišemo. Prof. dr Nebojša Lalić nas vodi kroz kompleksnost ove bolesti, pružajući nam relevantne informacije i praktične savete koji mogu pomoći svima koji žive sa dijabetesom ili su izloženi riziku od njega.

Pogledajte celu emisiju: