DKP – Aplikacija koja olakšava kontrolu dijabetesa

U brzom vremenu u kojem živimo borba protiv dijabetesa zna da bude umarajuća. Hoćemo da vam pomognemo u toj borbi i zato smo na naše tržište doveli vašeg novog saborca.

Predstavljamo vam DKP aplikaciju koja će vam pomoći da bolje razumete svoje telo, njegove potrebe i postanete svesniji svog zdravlja.

Uz pomoć ove aplikacije, korisnici mogu da povezuju svoj uređaj za merenje šećera preko bluetooth-a i da u svakom trenutku, na svom mobilnom telefonu imaju sačuvane sve podatke sa povezanog uređaja. Aplikacija vam omogućava da pratite svoje rezultate nivoa šećera u krvi tokom dana, kao i grafički prikaz tih rezultata. Ovo je sjajan način da uočite kako različiti faktori, kao što su ishrana i fizička aktivnost utiču na nivo šećera u krvi.

DKP takođe omogućava korisnicima da prate dnevne fluktuacije šećera, beleže doze insulina, unos ugljenih hidrata i druge podatke značajne za zdravstveno stanje.

Aplikacija je veoma jednostavna za korišćenje i nudi mnoge korisne funkcije koje će vam pomoći u boljoj kontroli dijabetesa i održavanju balansa. DKP je dostupna za preuzimanje na App Store-u i Google Play Store-u.

Preuzmite DKP odmah i počnite da pratite svoje zdravlje na najbolji mogući način!