Kontrola šećera u krvi je laka kao 1, 2, 3 sa DKP aplikacijom

Dijabetes je stanje – samokontrola je rešenja. A do rešenja je sada lako doći uz DKP aplikaciju – vašeg digitalnog partnera u tačnom, preciznom i lakom praćenju nivoa šećera u krvi.

Tačnost na dlanu vaše ruke

DKP aplikacija, u saradnji sa Accu-Chek aparatom, omogućava automatsko sinhronizovanje i beleženje rezultata.

DKP aplikacija nije samo digitalni alat; ona je vaš digitalni saveznik koji vam pruža tačne informacije kad god su vam potrebne.

“Pre upotrebe Accu-Chek aparata pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom”.

Personalizovano iskustvo za svakog korisnika

Svaki pacijent je jedinstven, a DKP aplikacija to prepoznaje.

Pored osnovnog praćenja, aplikacija nudi mogućnost potpune personalizacije. Grafičko prikazivanje rezultata, podsetnici i integrisani BMI kalkulator su samo neke od funkcionalnosti koje pružaju sveobuhvatni pogled na zdravlje svakog pojedinca.

Praćenje fluktuacija nivoa glukoze kroz vreme

Svaka osoba sa dijabetesom dobro zna da nije svaki dan isti. Zato DKP aplikacija pruža mogućnost personalizacije, prilagođavajući se vašim individualnim potrebama.

Bilo da želite grafički prikaz rezultata, podsetnike za lekove ili integrisani BMI kalkulator, DKP aplikacija je tu da vam pruži sve što vam je potrebno za sveobuhvatno upravljanje vašim zdravljem.

Praćenje stanja nikad nije bilo lakše

Dnevne fluktuacije? Nedeljne promene? Mesečni pregledi? DKP aplikacija sve to čini jednostavnim. Praćenje vaših nivoa glukoze kroz vreme postaje brzo i nekomplikovano, omogućavajući vam da prilagodite svoj životni stil i postignete optimalno zdravstveno stanje.

DKP aplikacija ne samo da ide u korak sa tehnološkim inovacijama, već postavlja novi standard u upravljanju ovim stanjem. Sa lakoćom, tačnošću i efikasnošću koju pruža, DKP aplikacija je postala pouzdan partner svima koji žele da preuzmu kontrolu nad svojim zdravljem.

DKP aplikacija je više od digitalnog alata; ona je vaš vodič i vaša podrška u svakodnevnoj samokontroli dijabetesa. 

Kontrola šećera u krvi sada je jednostavna kao brojalica – 1, 2, 3!