Vodič za samokontrolu dijabetesa: Besplatan ebook za sve!

Dijabetes je stanje, samokontrola je rešenje.

Dijabetes može predstavljati izazov u svakodnevnom životu, ali uz prave informacije, savete i podršku, možete prevazići te izazove i živeti punim plućima.

Pitate se kako? Portal PRST je tu da vam pruži pomoć i pomogne vam na tom putu!

Pripremili smo vam besplatan ebook koji sadrži brojne korisne informacije za pravilnu samokontrolu dijabetesa, ishranu i fizičku aktivnost. Ali to nije sve…

Šta vas još čeka u ebook-u?

  • Informacije važne za detaljno razumevanje dijabetesa: Saznajte šta tačno uzrokuje dijabetes, kako ga prepoznati i kako se nositi s njim na dnevnoj bazi.
  • Dobićete predloge ishrane i prehrambeni vodič: Otkrijte koje namirnice treba da uključite u svoju ishranu, a koje da izbegavate. Plus, ukusni recepti prilagođeni osobama sa dijabetesom!
  • Videćete koje vežbe i aktivnosti se preporučuju osobama sa dijabetesom: Naučite koje su to vežbe koje vam mogu pomoći da održavate optimalan nivo šećera u krvi i ostanete u formi.
  • Saveti za mentalno zdravlje: Dijabetes može uticati na vaše mentalno zdravlje. Otkrijte kako da ostanete motivisani, pozitivni i kako da se nosite s stresom.
  • Pomoć za svakodnevno praćenje stanja i samokontrolu dijabetesa: Upoznajte DKP aplikaciju (dostupnu za Android i iOS) koja je dizajnirana sa misijom da vam pruži sveobuhvatnu podršku u svakodnevnom praćenju, kontroli i upravljanju dijabetesom.

Na PRST portalu mislimo na vas!

Preuzmite vaš primerak ebook vodiča i saznajte brojne korisne informacije, dobijte adekvatnu podršku i alate koji će vam pomoći da živite zdravijim i srećnijim životom.